Financiering

Rabobank helpt je bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in de Oude Beurs in Middenmeer? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Jouw droomwoning in Middenmeer financieren

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Middenmeer? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Tamara Geukens en Wim Honselaar zijn nauw betrokken bij het project de Oude Beurs. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Middenmeer. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project de Oude Beurs? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Financiële check:
Dé start voor jouw nieuwe droomwoning in Middenmeer

 

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn?

Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Tamara Geukens of Wim Honselaar, financieel adviseur bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl.

Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Tamara Geukens

Tamara Geukens

financieel adviseur

Wim Honselaar

Wim Honselaar

financieel adviseur